søndag 6. januar 2008

Vinteren har kommet.

Så kom endelig vinteren til Sandefjord. I natt datt det ned ca. 20 cm med snø. Og noen fryder seg jo over det. Hanna og Per Stian tok med seg Vascko ut for å måke gårdplassen. Han er nemlig den eneste av hundene her i huset som ikke skal jage snøskuffa, men til gjengjeld elsker han å bli kastet snø på. Vidar og jeg tok med oss Pharos og Asti på en skikkelig snøball-kastetur. De lot seg ikke be to ganger. De oppførte seg som kalver som kommer ut første gangen på våren, helt gale !!












" se på oss, vi hopper høyt vi, og elsker snø!!"














" jippppiiiiii"














" og nå hopper vi sammen, 1 - 2 og 3!!"




















På fredag var Asti 2 år. Mammas lilles "svingtrapp" og faste skygge begynner å bli en stor frøken. Pen er hun også !! På toppen av det tror jeg det faktisk er noen mellom ørene der også ( og da mener jeg ikke bare luft ). Men uansett, min lille " forkledde tervueren" begynner å bli stor og hver dag med henne er en fryd !! Gratulerer med dagen som var "lille svingtrapp"

Til slutt kan vi bare nevne at nå har Bissie begynt på løpetid. Så nå bærer det snart på vei til Sverige på et lite besøk hos Ville. Det blir spennende!!

1 kommentar:

Anonym sa...

HURRA fra Danmark, Asti er fyldt 2 år.

Hendes far kipper med flaget og brøler JUBII hurra.

Vi vil gerne have nogle helt nye og flotte foto serie af Asti til vores hjemmeside.

Kram fra Danmark.