søndag 17. august 2008

Sommeren over

Ja nå ser det ut til at sommeren er over for i år. Selv om dagene fremdeles er gode og varme ( innimellom de dagene som det bare bøtter ned). Skolene begynner igjen nå og da kan det vel kansje hende at fin været kommer tilbake en liten stund.


Sommeren hos oss har vært preget av mye hund. Vi har slappet av og lidi oss gjenom varme dager og kost oss masse. det har blitt hyppige turer til Farris med bading både for 2 og 4 beinte.
Sommerferien i år gikk, som alltid, til "søta bror". I år var det IPO läger i Alvestad som sto på programmen. Det var Schæferhundklubben i Alvestad som sto som arrangør. Dette er en herlig gjeng med flotte hundemennesker. Og alt sto til forventningene også i år, både det hundetekniske og det sosiale. Vi var en god bande fra Norge som gjorde entre, og vi ble tatt i mot med åpne armer. Hyggelig var det også at våre gode venner Lone og Terje var med i år. Vi lærte masse nytt av kjempedyktige instruktører, og ble kjent med masse nye mennesker.


Siste uka i ferien reiste Vidar til Estland, for å holde 2 kurs. Dette var et land jeg tror han ble litt bettatt av for det er ikke så ofte han kommer hjem igjen med en sånn glød. Skal en tolke tilbakemeldingene han har fått etterpå vil jeg si at kursene har vært en stor sukse. Hans motto er: Hvorfor gjøre ting vanskelig når man kan gjøre det enkelt. Tror kansje det kan være noe å tenke på for alle og enhver. Jeg gleder meg på hans vegne og synes han fortjener all ros. Han ER flink den mannen min !!


Mens Vidar koste seg i Estland var og Per Stian var i Danmark på Dana Cup koste Hanna og jeg oss med hundene. Vi fant ut at vi liksågodt kunne ta en tur, og som sagt så gjordt. Da vi hadde plassert Vidar på flyet tok vi en tur til Terje og Lone og ble liksågodt der ett døgn. Lone hadde fått valpene til Iben hjem igjen, så det var 3 bittesmå svarte bartedyr som freste rundt på plenen. Det var et syn og se hvor sunne og friske de tre små guttene var med tanke på hvor trøvlete start på livet de fikk. Tusen Takk til Lone og Terje for en kjempehyggelig helg og samvær flere ganger i sommer.


Må passe på å gratulere Terje og Izo med bestått ferdselsprøve !! Vi fikk lov til å være med å se på og han besto med glans.


Vi har fått trent masse spor i sommer med hundene. Og både Asti og Pharos går nå så det suser. Vi må nok snart se å få kommet oss på noen stevner. Er vel kansje noen av de utover høsten ??


Denne helga har det vært NKK utstilling i Drammen, og vi hadde meldt på Asti. Vi har klippet og trimmet pels etter alle kunstens regler( eller Lones) i lengre tid så alt var klappet og klart. Anita og Torben kom fra Danmark med Zippo ( Asti's pappa ) og skulle også stille. Dessverre ble det nå sånn at 1 uke før utstillingen kræsjet Pharos og Asti når de skulle hoppe etter samme ball og måtte trekke 2 tenner hver, og Asti må gå på antibiotika. Det blir man tydligvis litt slapp av, så når Lone og Asti trådde inn i utstillingsringen så Asti ut som en sekk med poteter. Lone gjorde en kjempejobb med henne og vi endte på en hederlig 4 plass i vinnerklassen, med en flott kritikk fra dommer Anne-Tove Strande. Tusen takk Lone og takk for god hjelp. Bedre gikk det med Anita og Zippo. De dro i land både cacib og ble BIM. Kjempeflott og grattis !!!



Mens vi var på utstilling benyttet Vidar og Terje selvfølgelig til å trene. Fabrizio Coppala var på besøk fra Italia så gutta fikk en flott treningshelg.



Legger inn noen bilder fra i sommer. Takk til Frøydis Kirkevold og Anita Jensen som har sendt oss flotte bilder fra utstillingen i helga.

Lone og Asti i full "drive"
Foto: Frøydis.

Konsentrasjon er det ingen til å si på. Foto: Anita.Sommeren startet tragisk for Lone og Terje, da de mistet sin lille søte Iben. ( Bissie's mamma). Hun etterlot seg 3 bittesmå valper og masse flotte minner. Et lite bilde som jeg har tatt fra Lones hjemmeside viser hennes utstråling og sjarme.



















Ibens 3 rakkerunger har inntatt plenen og stoorkoser seg med å leke sisten.














Fotballkamp på terrassen mellom Hanna og Bissie. Hvem som vant er jeg ikke sikker på, med morro hadde de det.

















Vi har også hatt storstilt besøk i sommer av Kristin og lille Cirka. De passet samtidig på å gå en tur til frisører.

Etter en heit dag ute er det godt med en liten kosestund på de kalde kjøkkenflisene. Per Stian og Pharos

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej I Norge.

Det har været en kämpe oplevelse at se Asti træne IPO, vi ved hun er rigtig dygtig, og vi planlægger et semnester i Norge, hvor vi kan opleve mere træning.

Tak for en super kanon overnatning og fin spise, og med hjælpen til at komme på udstilling i Drammen.

Super tillykke til Tjeje og Lone med færdselsprøven, nu er det ret frem mod IPO-1 hyggeligt at hilse på jer igen.

Nu drager vi til Sverige d. 13 sept. på Sofiero med Zippo, så håber vi på det sidste cacib for Svenske Champion og Nordisk Champion, Zippo har gjort det utroligt, og vi er stolte over, at afkom efter Zippo er kommet til Norge og trænes så fin.

Torben begynder træning igen 1 sept. til IPO-2 med Zippo, så må vi se hvordan det skal gå.

Snart bliver det vinter, også får jeg tid til at lave en hel ny hjemmeside, et vigtig nyt menu punkt skal komme: Asti IN Norway.

Kram til alle vores venner i Norge.
Anita-Torben-Zippo.