lørdag 23. februar 2008

Stakkars lille Bissie......

Det vi fryktet har nå skjedd. Bissie hadde livmorbetennelse, så nå er den fjernet, og vi kan si adjø til framtidige dverg-valpekull på Bissie her i huset. Hell i uhell var jo at fordi vi tok ultralyd så ble det oppdaget tidlig. Men det hadde utviklet seg ganske mye fra onsdag til fredag, så da var det ingen tvil. Uansett så er det viktigste at Bissie blir bra, og som Hanna sa : " jaja da slipper vi å ta pauser i agilitytreningen fordi ho har løpetid!!" Ja det hjelper å tenke positivt. Nå tusler hun rundt her med hvit "body" og Pharos lurer på hvordan han kan få bært den handvesken der!! Og jeg er sikker på at han en dag tar tak, den gale gutten.
I dag har været vært helt upåklagelig. Det har vært regne påskestemningen. Så vi dro avgårde på trening i formiddag med godt humør. Siden det ikke var så mange i dag ( bare 8 ) fikk vi trent masse og brukte god til på alle. Det var rundering som sto på programmet for alle, og alle fikk en fin treningsøkt. Tok noen få bilder av noen av de som var med.

I morra er det IPO trening på Slagen som står på programmet og det skal bli skikkelig morro for nå er det en stund siden sist.
Jan og Turbo
Cato og Marco
Ingerid og Santos

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei på dere.
Ja, det gjelder å være positiv. Nå er jo ikke dere kjent for å hverken være eller tenke negativt da. Klem til Bissie fra oss. Ta godt vare på henne og pass på han der Pharos!!!! Hehe.
Klem fra Lone "gregorius"