lørdag 5. april 2008

Lenge siden sist.

På tide med noen oppdateringer. Det begynner å bli en stund siden sist, og en del har faktisk skjedd. Så for å få med alt, må her tenkes litt, og DET kan faktisk være litt slitsom noen ganger ( he-he)

Før påske var det årsmøte i Sandefjord Hundeklubb, og der ble Asti hedret med en flott 3'dje plass som klubbens beste lydighetshund I KL 1 OG 2 i 2007. Hanna og Bissie fikk også medalje for 3'dje beste agilityhund i 2007. Gratulerer til jentene våre, vi er kjempestolte av dere !!
8 mars ble Hanna 14 år og skikkelig "fjortis. " Gratulererrrrr !!

Så kom påsken, og vårværet, trodde vi. Den første delen av påsken var været fantastiskt og vi fikk brukt tiden til masse ipo trening, sportrening, lydighetstrening og jaggu rakk vi litt runderingstrening også. Vi var skikkelig i støtet !! Søndagskveld var vi å hentet en " liten Paj ". For de av dere som ikke vet hva det er, så kan jeg fortelle at det er en liten dvergschnauzer sort/sølv som kommer fra Sylvia i Sverige. " Akerblommans Äppelpai". Den skulle kampere her noen dager siden hans nye familie var på påsketur i fjellheimen. Kristin Larsen var så snill og tok den med seg fra Sylvia da hun var der for å beskue en av de " 15" !! Tusen takk for hjelpen Kristin !! Det var kjempeartig å ha valp i huset igjen, dog litt uvant. Det er rart hvor fort man glemmer. Men han var en herlig liten krabat som er blitt midtpunktet i sin nye familie. Han var etterlengtet av sin nye familie siden det ikke ble noen valper på Bissie. Lykke til Hilde, Tom, Amaile og Jonathan. Vi gleder oss til å følge med dere alle sammen. Har til og med hørt ryktebørsen fortelle at mormor og morfar har falt for den lille Pajen, som forøvrig nå lyder navnet Nicko.

Nicko ble godt tatt vare på, og sjarmerte både Per Stian og Hanna i senk.








" her er GUTTANE " Nicko var med Pharos og gikk spor. Han gikk bak og sjekket at ingen pølsebiter ble liggende igjen.







"Er det noe mat å få her tru........... å, nei bare rugbrøet til Tom"










Annja og Lycke fikk en innføring i spor av Vidar. De var så flinke så. Kansje de får blod på tann ??













Så kom snøen, og ikke bare litt snø men masse snø og vind. Det ble opphold i treningen og påskestemningen noen dager, men mot slutten av påsken ble været iallefall så pass bra at litt IPO trening på Slagen var på sin plass. Og det var da ASTI slo til. Den lille frøkna vår begynner å bli voksen og får mer selvtillitt for hver dag. Treningen gikk helt perfekt og hun markerte tydlig sin mening ovenfor Ingar hvem det var som hadde eierrett til "armen". Det ble stor jubel fra sidelinja !! Endelig vokner vesla !! Å... det var SÅ herlig, og jeg er så stolt. Har ikke tvilt ett sekund på at det vi har gjordt har vært riktig, men det er så delig å få bekreftelse på det i tillegg.

Innimellom all trening og snøkaos rakk vi også en tur til Norkisa på besøk hos Lone og Terje. Det ble en lettfortjent innedag, med sport på Tv og masse god mat. Og på årets værste snøkaos-dag kom de en tur til Sandefjord for å se på vårt TV og spise vår mat. Kjempehyggelig var det selv om det ikke ble noen trening. Vi fikk iallefall i oss nok gotterier !!

Denne helga er Vidar og Pharos på kurs med Ismael De Vos ( ipo figurant og instruktør fra Belgia). På grunn av for mye snø i Kongsberg er kurset lagt til Tønsberg, så bare vi våkner litt tar vi nok turet bort for å kikke. Håper de får masse bra ut av helga.

I morra skal vi på lydiget og agilitystevene i Drammen. Hanna og Bissie skal gå agility og Asti og jeg skal delta på vårt førte LP stevne. ( merk aqt jeg srev DELTA !! ) Oppdatering følger..............

Og så en siste ting. Hanna har laget sin egen blogg. Her vil hun skrive litt om det hun driver med og hvordan det går med treninga til Bissie. Adressa er http://bissiesblogg.blogspot.com/

Ingen kommentarer: