lørdag 31. mai 2008

Lydighetsstevne m.m.....

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ i dag er det varmt ( 28 grader) og sommer. Kaldt og kjølig er det inne, så her ligger alle strødd !!

Forrige helg av Hanna og jeg å konkurrerte i Nannastad Hundeklubb. Vi var på skikkelig jentetur med overnatting hos våre gode venner Lone og Terje. Det ble noen fine resultater på disse to. Desverre ikke opprykk til kl 3, men de gjorde en fin opptreden for det. I agility skjer jo ting så fort at det er ikke alltid like lett og få stokket både bein og hund på samme gang. Men neste gang Hanna, da går det....
Asti og jeg deltok på lydighet kl. 1. Og det gikk kjempebra !!!! 175 poeng!!! 1 premie og 2 plass !
Premiebordet til Asti..



På kvelden feiret vi med rødvin og nydelig mat som Lone sto for mens vi heiet Norge fram til en bra plassering i melodi Grand Prix.

Mens Hanna og jeg var på jentetur var Vidar en "liten" tur til Moskva !!! Den internasjonale Schnauzer og Pinscher Unionen hadde møte i Moskva , og siden Vidar er formann i den NSBK fikk han det ærefulle værvet å reise dit. En slik sjanse kunne han jo ikke la gå fra seg, så når visum og masse papirer var på plass gikk veien til Moska !! Siden møtet kun var en dag og han skulle være der i 4 fikk han med seg både " Den røde plass", "Kreml", trafikkpoliti og 2 store utstillingen. I tillegg til å få se masse flotte hunder fikk han også teffe Olga. Olga er er en storoppdretter i Russland på Riesenschnauzer, og eier "kennel Gloris". Vår " Bissie" ( Gloris Well Known Secret) som desverre døde så alt for tidlig for noen år siden, kjøpte vi av henne.

Olga gjenkjente Vidar på utsiden av ringen der han sto sammen med resten av de høye herrer fra ISPU og hun ropte " Bissi, Bissi " Skulle likt å se ansiktet på Vidar da ja !! Tror nok han ble litt stolt . Olga gjorde som seg hør og bør av store oppdrettere. Hun vant stort sett alle klassene og tok til slutt hjem storseieren. Da alt var slutt var det feiring med høye glass og champanje og Vidar skulle selvfølgelig være med. Deretter ble det et eget show kun for Vidar der alle hundene behørlig ble tatt ut at burene og vist fram for han. Det var kansje godt jeg ikke fikk være med, for damen har noen virkelig flotte hunder, og kjenner jeg meg selv rett hadde det vel kansje havnet et par i kofferten ( he-he)

Olga og Kennel Gloris premiebord, tatt på bare en dag !!


I helgen er det NM i IPO, så i morra tar vi en tur og titter på der. En av våre treningskamerater ( Trond ) deltar med sin flotte litte Rottweiler tispe Aira.
Skal bli morro og se dem i action.

I dag er det 28 grader varmt på terrassen så varmen blir nok en utfordring i morgen også.

Se så fin jeg er .............. Vidar var på handletur i Moskva og fant denne flotte joggedressen til Bissie ............

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Hege.

Vi er vældig imponeret af dine flotte resultater med Asti, super godt gået. TILLYKKE.!!!

Zippo blev igår fotgraferet til Dansk ´Kennel Klub Blad: Hunden som udkommer d. 16 august til 30.000 folk alt om nordic-ipo kommer i en fin artikel, vi er vældig stolte.

Zippo er lige blevet far til 8 nye hvalpe 6 hanner og 2 tispe, dom er vældig fine.

Vi ses snart. håber i kommer til Danmark og fejer min 50 års fødselsdag.
Kram fra Danmark
Anita-Torben-Zippo