onsdag 7. januar 2009

Godt nytt år !!

Ja nå er det alledere blitt 2009, og endelig så har jeg etter press fra div. fått somlet meg til å skrive noen ord. Det er ikke det at det ikke har skjedd noe, for det har det, men det er bare det at noen ganger faller man litt i ett " kommunalt koma ", og da kan det være litt tiltak og komme igang igjen.

Her har høsten og vinteren til nå gått veldig fort. Etter en utrolig fin og begivenhetsrik tur til Italia har tiden gått med til trening, juleavslutninger av div. aktiviteter og masse avslapning. I år har vi virkelig fått føle hvordan det er å feire jul. For første gang på mange år har vi sluppet å tenke utstilling i jula, da klubbens utstilling nå er flyttet til juni. Så denne jula har vi bare kost oss og slappet av. Eller, iallefall første delen av jula. I romjula tok vi nemlig en liten snipptur til Sverige. Nemlig bestemt til Enkjøping for å besøke Kennel Åkerblomman, og som vanlig var det en riktig hyggelig begivenhet. men denne gangen reiste vi IKKE tomhendte hjem igjen. Vi tok med oss en liten ulldott !! En svart schæfervalp med navnet Åkerblommans Citrus. Til daglig kaldt Chatzi!

Og du verden, dette er en liten rar skapning. At en så liten skapning kan være så full av liv og røre, temperamang og pågangsmot er det lenge siden jeg har sett. Så dette skal bli litt av en utfordring.



De andre hundene her var " noget" skeptiske ja. men etter en uke er alt bare fryd å gammen. Ho henger i skjegget til Pharos, halen til Asti og hiver seg over stakkars lille Bissie, åsså med de spisse tenna !! Gud hjelpe oss alle. Vi har litt av en tid foran oss. men morro skal det bli.

Desverre er det oppstått en feil så jeg får ikke lagt inn bilder på bloggen denne gang. Så det for jeg komme tilbake til seinere. Vidar har lagt ut noen bilder på hjemmesiden. Der ligger også bilder av Chatzi sine foreldre, og de er verdt å ta en titt på.

Hege.

Ingen kommentarer: