søndag 22. mars 2009

En dag på jobben!!

Endelig ser det ut som at det er slutt på snø for denne gang. Nå er det 14 dager siden siste snøfall, og det som ligger nå smelter sakte men sikkert, heldigvis. Når man jobber mye ute året rundt kribler det alltid ekstra når solen endelig får tak og våren er i anmarsj. Da finner vi fram restene av tørr bjerkeved og grillrist, kjøper grillpølser og finner en eller annen lun vik og tar en litt lengre lunch. Siden Chatzie fremdeles " jobber deltid " var hun en selvskreven deltager. Her kunne hun smake på saltvann og blåskjell, og spise alle pølsene som falt ned fra bålet. Kan livet bli bedre ?? Ikke akkurat da iallefall. Picnic

Fikk også tatt noen fine bilder. Vår lille vampyr begynner faktisk å se ganske skaplig ut synes jeg, ( litt "stutt" i beina kansje? ) og på jobb er ho blitt alles yndling med sitt rolige vesen. ( p.s det er faktisk sant, men ho tar igjen i fulle monn når vi kommer hjem )




Her skues det utover sundet med ett BANANSKALL i munnen. Den helt naturligste ting i verden at man tar opp det som kommer på vår vei.





Ellers går tiden til å trene lydighet. Det gjør vi faktisk 3 - 4 dager i uka så nå er vi inne i en veldig produktiv periode synes jeg.

Vidar har også rukket å være en liten tur i Estland igjen. Denne gangen var han instruktør sammen men Fabricio Coppala fra Italia. En kjempedyktig hundemann og instruktør. Og JEG ?? Var selvfølgelig HJEMME !!











Ingen kommentarer: